Често задавани въпроси


Кога и къде стават записванията?
Записването може да стане по всяко време на посочените контакти или на място в офиса .

Има ли остъпки за повече от едно дете от семейството ?
Да, има. За второ дете отстъпката е 15 процента. 

По какъв начин става оценяването?
С предварителен тест се определя първоначалното ниво, което служи за база на предстоящата работа с детето. Наблюдението върху работата му се отразява върху оптимизирането на програмата. Конкретни оценки не се поставят. Винаги сме насреща да обсъдим прогреса и работата на децата с техните родители! 

Какво представлява едно учебно занятие?
Всяко посещение е с продължителност 90 минути. Те са разпределени така, че детето да научи необходимото, без да се претоварва. Включени са решаването на задачи и много внимателно подбрани логически и стратегически настолни игри.

Пишат ли се оценки на децата? 
Оценки на децата не се поставят.

Заниманията групови ли са?
Не. С всяко дете се работи индивидуално, съобразно неговите възможности.

Разрешавате ли децата сами да си тръгват от учебния център?
Да, но само с Декларация за съгласие, предварително подписана от родител.

Приспада ли се от месечната такса при пропуснато посещение?
Таксата е месечна и не се прехвърля за следващ месец или приспада като сума. Пропуснатите посещения могат да бъдат отработени в рамките на същия месец. Ако на детето Ви се налага да пропусне или закъснее за занятие, моля да бъдем уведомени възможно най-бързо! 

При закъснение се намалява не просто времето на Вашето собствено дете, но се отразява и върху работата на останалите деца! Когато Вие пропускате час, друго дете може да го вземе и да извлече ползите от него. Затова настояваме да ни предупреждавате своевременно!