Математиката е за всеки


Математиката е за всеки


Възможно ли е децата да решават задачи без стрес и да развиват своето логическо, стратегическо и пространствено мислене с удоволствие? 

Матмания e център за индивидуална подготовка по математика за деца от първи до десети клас. Посветени сме изцяло на идеята да улесним усвояването и разбирането на тази наука.

Матмания използва съвременна програма за обучение, която съчетава най-доброто от познатите досега методи на преподаване. Комбинацията от различни типове задачи и забавни логически игри прави образователният процес приятен и интересен.

Екипът на Матмания създава нужната среда за обучение, което води до постигане на високи резултати От предварително направен тест се определя нивото на знание и възможности на Вашето дете. Според показаните резултати се изготвя индивидуална учебна програма, оптимизирана специално за него. Отчитайки изискванията, поставени от възрастта и класа, даваме и свободата да надскочи нивото си.

Съобразно възможностите и перспективите на детето го подготвяме, както за доброто представяне в училище, на олимпиади или други математически състезания, така и за кандидатстване в елитни училища.