А какво правим през лятото?

А какво правим през лятото?

Учебен център „Mathmania” работи и през летните месеци! 

За деца от 1 до 7 клас програмата ни включва попълване на пропуските от материала по математика и усвояване на нови знания за предстоящата учебна година, с цел учениците да бъдат по-уверени и сигурни в уменията си. Провеждаме и предварителна подготовка за кандидатстване в училища, изискващи различен подход, като СМГ, Американски Колеж, ТУЕС и др. Подготовката на шестокласниците от лятото гарантира добро усвояване на учебния материал и създава солидна основа за подготовката за кандидатстване след 7 клас.

Друг вариант е лятната ни занималня ‘ВЕСЕЛА МАТЕМАТИКА ++’
За деца от предучилищна възраст до завършен 4-ти клас предоставяме възможността за полудневна занималня. Заниманията започват сутрин в 9 и веселбата продължава чак до 13 часа. Програмата ни включва математика с индивидуална програма за всяко дете, занимания на открито в парка на Военна академия, йога за деца с квалифициран инструктор, творческа работилница, разговорен английски и четене и обсъждане на задължителната литература по български език. Организираното посещение на различни културно-образователни събития (прояви на Художествената академия и Квадрат 500, посещение на Музейко, Ботаническата градина и др.) се заплаща допълнително и е възможно при интерес на по-голям брой деца и родители. 

Необходимо е предварително записване за занималнята на телефони 02 444 10 20 , не по-късно от петък на предишната седмица. Таксата е седмична и пропуснатите посещения не се прехвърлят за следващ период.  В цената на занималнята е включена и лека, здравословна закуска. 

И нека лятото започне сега!